Je bent hier:Home-PC onderhoud-Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner is een gratis programma waarmee U uw windows register kan opschonen. Dit versneld uw computer.

Download Wise Registry Cleaner

Beschrijving

Wise Registry Cleaner is een krachtige gratis register cleaner en register optimizer, het versnelt je PC door het reinigen van het Windows-register.

Het register is de kern van elke Windows-computer. Hoe langer u uw computer gebruikt hoe rommeliger haar register wordt.
Slecht geschreven programma’s (Zijn er meer dan u verwacht) verwijderen hun registeraanpassingen niet als ze worden verwijderd.
Hoe rommeliger uw windows-register, hoe groter de kans is op een crash of vertraagde pc.

Deze gratis Wise Regiter Cleaner maakt het windows-register schoon. Het scant het register, op verkeerde register gegevens en toont u de naam en de waarden van de gevonden registersleutels die onnodig of incorrect zijn.
Wise Registry Cleaner identificeert de Register-vermeldingen die gevaarlijk kunnen zijn om te verwijderen, en degenen die veilig te verwijderen zijn, zodat u een onderscheid tussen de twee kan maken. Ook kunt u bepalen welke items te verwijderen en welke te behouden.
Voor het oog op de veiligheid, kan dit programma ook een back-up van uw Register maken voordat een scan wordt gestart, zodat u het register kunt herstellen, als u problemen heeft na het schoonmaken (aanrader!!)

Wise Registry Cleaner is een van de veiligste register schoonmakers. De scan-engine is grondig, veilig en snel.

Let op: het aanpassen van het register kan gevaarlijk zijn. Ook met dit soort programma’s. Zorg sowieso voor een goede back-up van uw bestanden en van het register voor u gaat scannen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wise Registry Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *