Je bent hier:Home-Chat-Windows Live Messenger

Windows Live Messenger

Windows Live Messenger, voorheen MSN messenger is een van ’s werelds bekendste chat-programma’s. Met dit chatprogramma kunnen mensen met een microsoft account (windows live account of MSN account) met elkaar chatten

Download Windows Live Messenger

Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Met dit programma kunnen gebruikers met een “Windows Live ID” elkaar digitale berichten sturen. Daarnaast biedt MSN Messenger ondersteuning voor audio en video. Ook is het mogelijk om spelletjes te spelen, “winks” te versturen (kleine Flash-filmpjes die automatisch worden afgespeeld), dynamische schermafbeeldingen te gebruiken enzovoort.

Functielijstje:

  • Fotos bekijken met de album viewer
  • Mogelijkheid om als offline te verschijnen voor bepaalde contactpersonen of groepen
  • Integratie met Sociale netwerken zoals Facebook, myspace, linkedin, etc
  • Mogelijkheid om Offline berichten te sturen
  • Games and applicaties

Windows Live Messenger/ MSN messenger is het in europa meest gebruikte chatprogramma. Maar liefst 5.3 Miljoen Nederlanders maken er gebruik van.

Op 06 november 2012 heeft Microsoft aangekondigd dat Windows Live Messenger wordt teruggetrokken (en dus stopt), behalve in China. Dit doet microsoft om hun chat / bel programma Skype te promoten. Gebruikers met Windows Live Messenger zijn in staat om hun Microsoft-account samen te voegen met hun Skype-account, waardoor ze kunnen communiceren met hun windows live Messenger-contacten via het gratis Skype programma.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows Live Messenger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *