Je bent hier:Home-Overige-Windows Defender

Windows Defender

Windows Defender is een programma dat uw computer blijvend beschermt tegen pop-ups, vertragingen en bedreigingen die het gevolg zijn van spyware en andere ongewenste software. Windows Defender is gratis te downloaden.

Download Windows Defender

Categorie: Tag:

Beschrijving

Windows Defender was eerder bekend onder de naam Windows Antispyware. Windows Defender zit standaard ingebouwd in Windows Vista maar wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld Windows XP, dan kunt u de Windows Defender downloaden.
U kunt naast het scannen van uw computer Windows Defender ook gebruiken om bijvoorbeeld ActiveX applicaties te verwijderen. Windows Defender zit geïntegreerd in het Spynet netwerk. Met dit Spynet netwerk bent u in staat om spyware te rapporteren aan Microsoft.

U kunt in Windows Defender vele real time beschermingen activeren. Een voorbeeld hiervan is Automatisch starten. Dit controleert de lijst van programma’s die automatisch mogen draaien wanneer uw computer opstart. Een ander voorbeeld hiervan is Configuraties van Internet Explorer. Dit controleert de veiligheidsopties van de browser. Nog een voorbeeld is Uitvoeren van toepassingen. Dit controleert de programma’s terwijl zij aan het opstarten zijn en wanneer zij lopen wordt er ook een controle uitgevoerd.

De download voert u naar windows defender Offline. De offline tool van microsoft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows Defender” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *