Je bent hier:Home-Overige-Partition Magic

Partition Magic

Partition Magic stelt u in staat om partities op uw harde schijf te creëren, de omvang van partities te wijzigingen of verschillende partities bijeen te brengen zonder bestanden te beschadigen of te vernietigen.

Download Partition Magic

Categorie: Tag:

Beschrijving

Partition Magic is geschikt om uw gegevens te organiseren en te beschermen, uw besturingssystemen te runnen en diverse bestandssystemen om te zetten. U kunt met Partition Magic uw harde schijven onderverdelen in diverse partities die dan elk hun eigen drive letter krijgen.

Het is ook mogelijk om een schijf in diverse partities te verdelen met de Windows tool Fdisk, maar hierbij gaan alle gegevens die zich al op die schijf bevinden verloren. Dit is niet het geval bij Partition Magic, want dan blijven de huidige gegevens gewoon bewaard.

Partition Magic gebruikt een grafische interface om verschillende partities te creëren, deze groter of kleiner te maken, deze samen te voegen of deze te kopiëren. Ook kunt u het bestandssysteem wijzigen met Partition Magic (FAT, FAT32 of NTFS). Ook kunt u met Partition Magic een verwijderde partitie herstellen mits er nog geen gegevens zijn overschreven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Partition Magic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *