Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-GrabIt

GrabIt

Grabit is een gebruiksvriendelijke gratis newsreader. Grabit is een programma om via usenet (NZB) bestanden te downloaden.

Download GrabIt

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Grabit is een gebruiksvriendelijk programma om NZB files te downloaden.
Je kunt simpel instellen hoeveel connections je wilt met de server. Ook kun je verschillende servers instellen.Daarnaast kun je de sessie pauzeren en de volgende keer verder gaan als je de computer opnieuw opstart. Wat heel erg handig is bij GrabIt, is dat de files automatisch gerepareerd en uitgepakt kunnen worden. Er is apart in stellen waar je de files wilt laten downloaden en waar je de uitgepakt files wilt hebben.
Er zit zelf een zoekfunctie in, waardoor je op het usenet van grabit ook kunt zoeken naar nzb files.

Grabit Features:
Blader door Usenet zonder dat je headers moet downloaden
In plaats van het downloaden van een grote hoeveelheid headers, kunt u met GrabIt gewoon naar een groep gaan en door de inhoud bladeren zonder dat je alle headers moet downloaden!

doorzoeken van Usenet zonder dat je alle headers moet downloaden!
Moe van het downloaden van megabytes aan headers gewoon om te zien of er iets beschikbaar is dat je wilt hebben? Met grabit kun je direct doorzoeken en downloaden van alle berichten (files) op Usenet die overeenkomen met uw zoekwoorden zonder dat u eerst alle headers moet binnenhalen!

Automatische reparatie en uitpakken van gedownloade bestanden
U hoeft niet langer handmatig alle bestanden te controleren, repareren en uit te pakken. Grabit automatiseerd het download, controle (par2), reparatie en uitpak traject.

SSL-beveiligde verbinding wordt ondersteund
GrabIt ondersteunt de mogelijkheid om al je verkeer volledig te versleutelen middels SSL-technologie! Let op: je usenet server moet dit wel ondersteunen

NZB file support
GrabIt heeft volledige ondersteuning voor de bekende NZB-bestanden. Gewoon dubbelklikken op een NZB-bestand op uw bureaublad en alle bestanden waar naar wordt verwezen in het NZB bestand worden automatisch gedownload door GrabIt!

Download en decoderen van meerdere bestanden in een keer
Download tot acht bestanden tegelijk. GrabIt zal het downloaden op de achtergrond uitvoeren.

Exacte CV
Verspil geen tijd en bandbreedte door het downloaden van gegevens opnieuw en opnieuw. GrabIt onthoudt waar de download is gestopt of gepauzeerd en zal de download hervatten van waar je was gebleven, ook als je internetverbinding tijdelijk uitvalt.

Geavanceerde foutcontrole
GrabIt bewaakt continu binnenkomende gegevens tijdens het downloaden. Dit zorgt ervoor dat bestanden correct worden gedownload. GrabIt kan zelfs een groot deel van de fouten zelf repareren en herstellen zonder dat extra gegevens (par bestanden) gedownload moeten worden.

Meerdere server ondersteuning

Wil je een repost vragen of iemand bedanken voor hun post? Met Grabit kunt u gewoon op de post-knop drukken, uw bericht typen en GrabIt zorgt voor de rest

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GrabIt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *